Infoavond over 55+ Anders Willen Wonen

RAALTE/HEETEN – De gemeente Raalte, Plaatselijk Belang Heeten en HeetenWoont presenteren op woensdag 27 maart de informatieavond ‘55+ Anders Willen Wonen’ in het Trefpunt. Het draait om een nieuwe woonvorm, waar 55-plussers in groepsverband kunnen wonen.

Nieuwbouwwijk Veldegge fase 3 biedt de mogelijkheid tot de bouw van vijf à zes gemeenschappelijke woningen. Deze woonvorm zorgt voor minder onderhoud en vaak minder hoge kosten. Belangstellenden maken met andere deelnemers gezamenlijk afspraken over de te bouwen woningen en de (mogelijke) realisatie van gemeenschappelijke voorzieningen.

Het doel van de informatieavond is het in kaart brengen van de belangstelling voor ‘55+ Anders Willen Wonen’. De organiserende partijen zijn daarnaast erg benieuwd naar de ideeën en wensen van de bezoekers. Aanvang is om 19.30 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.