Infoavond in Trefpunt over Natuurlijk Huus

HEETEN – Agnes Heethaar verzorgt op donderdag 28 maart een presentatie over ‘natuurlijk en duurzaam wonen en leven’ in het Trefpunt in Heeten. Tien jaar geleden betrok Agnes, geboren in Heeten, met haar gezin ’t Natuurlijk Huus in Raalte. “Het vertrekpunt was niet om weer terug in de tijd te gaan, maar om te kijken of we betere keuzes konden maken waardoor we meer gezondheid, plezier en woongenot zouden krijgen met de natuur als grote inspiratiebron.” Hierover zal deze avond gaan. Vanuit welk idee is ’t Natuurlijk Huus ontstaan; welke keuzes zijn er gemaakt; wat is er anders dan ‘normaal’; hoe ziet een duurzaam leven er uit; hoe reageerden de kinderen; allemaal vragen die aan de orde kunnen komen. Er is ook veel ruimte voor vragen vanuit de zaal. Het programma duurt van 19.30 tot 21.00 uur. De toegang is gratis; wel wordt gevraagd om een vrije donatie. Aanmelding via hetnatuurlijkhuus@gmail.com of 06-42871486.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.