Indoor Live in Vechtdalkok met Ambush en Tricklebolt

DALMSHOLTE – Streekrestaurant de Vechtdalkok in Dalmsholte presenteert op zaterdag 6 april een nieuwe editie van Indoor Live. Dat betekent een avondje live muziek van de regionale bands Ambush en Tricklebolt. De organisatie is mede in handen van het LP Café.
Ambush komt uit de omgeving van Vroomshoop. De band brengt een tribute aan Beth Hart. Esther Haandrikman, de zangeres van Ambush, wordt nu al ‘de Beth Hart van het oosten’ genoemd. Daarna zijn de mannen van Tricklebolt uit Lemele en Heino aan de beurt. Zij spelen eigen werk, waarbij ze zich flink hebben laten beïnvloeden door seventiesbands als Black Sabbath, Deep Purple en Uriah Heep. DJ Havali (Hans van Lingen, uitbater van Café de Herberg in Ommen) staat achter de draaitafels. Aanvang is om 20.30 uur. De entree is gratis. Streekrestaurant de Vechtdalkok is te vinden aan de Dalmsholterdijk 6a in Dalmsholte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.