IJsselbridgetoernooi weer met fietsroute

REGIO – Bridgeclub Olst presenteert op zaterdag 11 mei een nieuwe editie van de Fiets-IJsselbridgedrive. Het gaat om een fietstocht gecombineerd met een bridgetoernooi. De deelnemers fietsen langs vijf locaties in Olst en omgeving: ’t Pannenkoekhuis, café Ruimzicht, ’t Bakhuus; Eetcafé Boskamp en Brasserie op Duur. Start en finish is bij BijRipperda in Den Nul. Tussen elke halte is een route van circa 4 kilometer uitgestippeld. Het bridgetoernooi bestaat uit vijf rondes van elk vijf spellen. Enkele jaren geleden koos de organisatie ervoor om het evenement op één halte te vestigen. Maar op veler verzoek is de fietsroute weer toegevoegd aan het bridgetoernooi, maar dan nu wel zonder de eerdere haltes in Wijhe. De deelnamekosten bedragen 25 euro per persoon (50 euro per paar). Dat is inclusief koffie met cake, een lunch, twee consumpties en borrelhapjes. Er is plaats voor maximaal honderd paren. De start is tussen 9.30 en 10.00 uur. Alle informatie over deze drive is te vinden op staging2.nbbclubsites.nl/club/10042. Dit is de site van Bridgeclub Olst. Via deze site kan men zich ook opgeven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.