Hersenstichting haalt ruim 11.000 euro op in gemeente Raalte

RAALTE – De inwoners van Broekland, Heeten, Heino, Laag Zuthem, Lierderholthuis, Luttenberg, Mariënheem, Nieuw Heeten en Raalte hebben tijdens de collecteweek ruim 11.000 euro aan de Hersenstichting gegeven. De opbrengst wordt besteed aan hersenonderzoek, het geven van voorlichting aan patiënten en hun omgeving en de ontwikkeling van de juiste patiëntenzorg.

Ruim 18.000 vrijwilligers liepen in heel Nederland langs de deuren om geld in te zamelen voor al die mensen die te maken hebben met hersenaandoeningen. Maar liefst €11.273,- werd door alle collectanten in de gemeente Raalte opgehaald. “Dit is een enorm mooi bedrag en we zijn ontzettend trots op alle vrijwilligers die zich voor ons hebben ingezet”, zegt Koko Beers, woordvoerder van de Hersenstichting.

Geen collectant gezien? Giften kunnen ook overgemaakt worden op IBAN: NL18 INGB 0000 000 860 t.n.v. Hersenstichting Nederland, Den Haag of via de online collectebus op staging2.hersenstichting.digicollect.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.