Heikera Presentatieavond met Tom Veelers en Anko Boelens

HEINO – Fietstoerclub Heikera uit Heino trapt op donderdag 7 maart het nieuwe seizoen af met de traditionele Presentatieavond. Deze vindt plaats in BijNe9en in Heino. Te gast zijn Tom Veelers (ex-profrenner) en Anko Boelens (teamarts Sunweb). De avond wordt aan elkaar gepraat door Simone Chapel, onder meer bekend als sportjournalist van RTV Oost. Ook niet-leden zijn welkom.

Als instructeur van BikeChallenge verzorgt Tom Veelers dit voorjaar (samen met o.a. Maarten Nijland) clinics voor Heikera. De ex-profrenner uit het Twentse Ootmarsum geeft die avond een inkijkje in de wereld van de profs en vertelt uitgebreid over zijn carrière en ervaringen in de Tour. Daarbij komen ongetwijfeld veel boeiende verhalen en leuke anekdotes naar boven.
Ook Anko Boelens, de tweede spreker van deze avond, heeft een interessant verhaal. De Groninger vertelt over zijn leven en werk als teamarts van Sunweb. Hoe komen trainingsschema’s tot stand, welke blessures komt hij veelvuldig bij de renners tegen? Wellicht heeft hij nog wat nuttige tips voor amateurwielrenners.
Aanvang is om 20.00 uur (Ridderzaal geopend vanaf 19.45 uur). De entree bedraagt 7 euro (leden gratis). Zie verder staging2.heikera.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.