Handelaren en hobbyisten gezocht voor Koningsdagmarkt

BOSKAMP – Boskamp presenteert dit jaar op 27 april weer een Koningsdagmarkt. Van 10.00 tot 14.30 uur mag iedereen, jong en oud, proberen om (tweedehands) spulletjes aan de man te brengen en/of zijn/haar hobby aan het publiek vertonen.

Op het programma staat een kleedjesmarkt (op het schoolplein) en een streekmarkt (met producten uit de regio). Ook hobbyhandelaren en mensen die hun zolder willen opruimen zijn welkom. Daarnaast is de organisatie ook op zoek naar mensen met interessante verzamelingen of hobby’s.

Een verkoopstand kost 15 euro; mensen die iets willen demonstreren of hun verzameling willen tonen, mogen dat gratis doen. Aanmelding via marjabosbosman@home.nl (onder vermelding van naam, hele (3,5m) of halve kraam of enkel een standplaats en de aard van het aanbod of activiteiten). Neem voor meer informatie contact op met 06-53701545.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.