Halsbrekende toeren tijdens Kôle Kermse

BROEKLAND – Nou, zó dus. Als u zich afvraagt hoe het er aan toe gaat op de zondagmiddag van de Kôle Kermse in Broekland, heeft u hier een leuk beeld.

Broeklander Stan, in de volksmond Salto Stan, maakte vanaf het podium een achterwaartse salto het publiek in. Stan mag dat, want Stan doet aan freerunnen. En is daarmee een prof. Maar verder: Don’t try this at home.

Bastiaan Veltien vertelt dat de organisatie zeer tevreden terugkijkt op het startschot van het Sallandse tentfeestseizoen. “Vrijdag en zaterdag nog nooit zoveel volk gehad. Grolsch moest zelfs weer bijtanken omdat de tank bijna leeg was. En vooral heel veel lol. Geweldige muziekbingo op vrijdagavond. Om 21.00 uur stond men al op de banken. En zondag weer lekker een grote chaos. Het was een erg tof weekend. Onze voorzitter loopt met een grote glimlach rond.”

Foto: Bastiaan Veltien – Sallandse Feesten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.