Home / Sallandcentraal / Hakke Takke in drie stappen naar het geluk

Hakke Takke in drie stappen naar het geluk

LAAG ZUTHEM – Hakke Takke uit Laag Zuthem staat op vrijdag 8 en zaterdag 9 maart op de planken van het Trefpunt. De toneelvereniging verzorgt beide avonden een uitvoering van het blijspel ‘In drie stappen naar het geluk’.

Het stuk van Hans Lellis handelt over drie zussen die elkaar hebben beloofd nooit te trouwen. Het wordt wel moeilijk om die belofte te houden als één van hen verliefd wordt op een aantrekkelijke jongeman. Hij hoopt de vrouwenvesting te slechten met behulp van een goede vriend en zijn oom. Onverwacht krijgt hij ook nog steun van de dominee, die de dames op hun plichten wijst.
De acteurs zijn Dennis Lubbers, Gerrie van Munster, Nicole Hendriks, Roel Mikx, Marloes Knol, Jelke van Olst en Jaap Abbes. Sinds oktober oefenen zij iedere woensdagavond in het Trefpunt onder leiding van regisseur Willy Koerhuis, verder ondersteund door Betsie Slot en Wendy Lubbers. Aanvang is beide avonden om 20.00 uur. De zaal is geopend vanaf 19.30 uur. De entree bedraagt 6 euro (kinderen tot 12 jaar 3 euro). In de pauze is er een verloting.

Lees ook

Wereldwinkel Heino in actie voor coronahulp in Nepal

HEINO – Wereldwinkel Heino heeft besloten om 10 procent van de maandomzet van augustus rechtstreeks …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.