Home / Sallandcentraal / Girls Only voor moeders en dochters

Girls Only voor moeders en dochters

WIJHE – Wijz jongerenwerk houdt op vrijdag 8 maart weer een Girls Only-avond voor meiden van 11 tot en met 16 jaar in ’t Spoc in Wijhe. Ditmaal staat er een ‘moeder en dochter’-avond op het programma. Moeders zijn dus ook welkom. Het programma duurt van 19.00 tot 21.00 uur. Deze avond wordt begeleid door de jongerenwerkers. Aanmelden kan via: jongerenwerkolstwijhe@wijz.nu. Geef in de mail aan wie er komt, de contactgegevens en eventuele bijzonderheden. Voor meer informatie bel naar: Annika Nijboer, 06-32452433.

Lees ook

Expositie van Dorien Kouwert bij Cult Raalte

RAALTE – Dorien Kouwert exposeert tot 30 juni een selectie van haar schilderijen in de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.