Gewoon Carolien: Lagen

  Als je naast iemand staat, dan voel je de uitstraling, het energieveld van de persoon. Als er iets in je energieveld zit, dan voel je dat ook in je lichaam en kun je er profijt of last van hebben. Toen ik verder bewust werd, onderscheidde ik vele lagen.

  Erg verbonden met het lichaam is het fysieke veld, dan emotioneel en dan mentaal. Gedachtenpatronen en emoties hebben een uitwerking in de lichamelijke laag. Het schoonmaken van deze lagen; het veranderen van de gedachtenpatronen, emoties, is voor mij werken in de software van iemand en noem ik energiewerk. Tegenwoordig doen veel mensen aan energiewerk. In ziekenhuizen, huisartsenpraktijken en bij psychologen/de GGD werken ze met deze lagen, terwijl veranderen van gedachten vroeger alternatief werd genoemd!

  Lichtwerk is het opschonen van de software, maar er is bij een mens ook een nieuw besturingssysteem nodig. Er is een hardware probleem. Het weghalen van wat niet klopt, het opnieuw programmeren mag ik doen in hogere velden/lagen. Een van de verschillende manieren waarop ik dat doe; In de lucht zitten natuurlijk allerlei stofjes, bijvoorbeeld waterstof. Je kunt, als je stofjes in de lucht ziet, er ook ‘producten’ van maken… Mensen krijgen soms papiertjes met ‘producten’ erop geschreven mee. De ‘producten’ breng ik met hen in verbinding. Ik leg ze uit wat de ‘producten’ zullen gaan doen in het lichaam. Bijvoorbeeld dat door het ‘product’ in combinatie met een bepaalde vitamine, de celwand beter doorlaatbaar wordt en dat blijkt voor het doel dat we willen bereiken dan meestal wel handig. Dit heeft vaak veel effect op het fysieke lichaam. Het is nieuw en klinkt misschien vreemd, maar ja, het werkt. De resultaten zijn er, na jaren ervaring.

  In andere lagen zitten verbindingen en zielsafspraken tussen mensen onderling, met dieren of wezens niet van de aarde, tegenwerkende krachten. Ook ‘producten’/‘belastingen’ uit zwangerschap, jeugd, familiepatronen, en andere levens die opgeschoond kunnen worden. Zo kwamen we bij een meisje met plasproblemen bij het begin van haar leven in de buik van haar moeder. Ik zag een beeld van meer kinderen in deze buik. ‘Er waren er drie’, zei moeder. Twee zijn na een paar maanden overleden, deze meid overleefde. Dat was best pittig voor haar. En ook in de aanleg van de drie was iets niet helemaal goed gegaan… Daar kreeg ze nu ‘producten’ voor en de koppeling met de andere zielen in de buik van mama werd verbroken. Na deze sessie zijn de plasproblemen opgehouden.

   

  Reageer gerust via info@carolienjonkman.nl

   

   

   

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.