Home / Sallandcentraal / Genoeglijke Middag met Simone van der Vlugt

Genoeglijke Middag met Simone van der Vlugt

OLST – Bestsellerauteur Simone van der Vlugt is op zondag 31 maart te gast tijdens de jaarlijkse schrijversmiddag, ook wel bekend als de Genoeglijke Middag aan de IJssel, in het Holstohus in Olst. Van der Vlugt schrijft thrillers en historische romans. Haar laatste boek ‘Wij zijn de Bickers’, dat handelt over de Amsterdamse regentenfamilie Bicker, is haar eerste non-fictiewerk.

Van der Vlugt schrijft historische romans voor zowel volwassenen als jongeren. ‘Nachtblauw’ bijvoorbeeld, een roman die speelt in de Gouden Eeuw, is -ook in diverse buitenlandse vertalingen- een enorm succes. In het najaar staat de uitgave van haar volgende roman gepland, dus wie weet licht ze een tipje van de sluier op. Presentatrice Karin de Graaff voelt Simone aan de tand over haar werk. In de pauze zal Simone boeken signeren. De Genoeglijke middag aan de IJssel is een coproductie van ’t Nut, Boek & Kantoor Korten in Olst en de Bibliotheek Salland.
Aanvang is om 14.30 uur. Kaarten à 10 euro (leden bibliotheek, ‘t Nut en Vrienden van Korten 7,50 euro; studenten/scholieren 5 euro) zijn te koop bij Boek & Kantoor Korten in Olst.

Simone van der Vlugt. Foto: Wim van der Vlugt

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.