GemeenteBelangen Raalte presenteerde over waterschapsverkiezingen

RAALTE / HEINO – GemeenteBelangen Raalte hield dinsdagavond een bijeenkomst in het Dorpshuus in Heino. Het ging daar over de waterschapsverkiezingen van 21 maart.

Provinciale lijsttrekker Tilko Gernaat van Drents~Overijsselse Gemeentebelangen ging in op het belang van betrokken lokale en plaatselijke bestuurders in het waterschapsbestuur. Ook besprak hij belangrijke thema’s die met het waterschap te maken hebben, zoals waterzuivering, waterpeilbeheer in tijden van droogte of wateroverlast en biodiversiteit.

Drents~Overijsselse Gemeentebelangen is een partij die meedoet aan de waterschapsverkiezingen van 21 maart (lijst 5) en is opgericht door Drentse en Overijsselse lokale partijen vanuit veertien gemeenten. Ook de kandidaten die namens GemeenteBelangen Raalte op de lijst staan waren dinsdagavond aanwezig: Jan Schokker (nummer drie op de lijst), Richard Fidom (10) en Mark Kampman (23).

De volledige presentatie is hieronder te bekijken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.