FOTO’S | The Bob Dylan Band in het HOFtheater

  We komen samen om de muzikale erfenis te vieren van het icoon dat Mr Bob Dylan is. Sinds 1960 zijn we verwend door de wonderbaarlijke uitvoer van deze legende en de kwaliteit van zijn songwriting heeft meerdere prijzen gewonnen, met als hoogtepunt de ultieme erkenning van de Nobelprijs voor Literatuur in 2016.

  Foto’s en verslag: Harrie Huisman

  The Bob Dylan Band bestaat uit vier top musici die met grote liefde en passie Bob Dylan’s muziek uitvoeren. De creatieve bron voor deze tribute-band is Mr JBlack, een muzikale maestro die zich sinds het begin van de jaren 2000 bij het ontwikkelen als een echte artisan in dit genre heeft betrokken. In 2005 begon hij te werken met Real Diamond om de muziek van Neil Diamond tot leven te brengen en werd hij ook betrokken bij een Simon & Garfunkel-project. In 2007 richtte hij ‘The Stones’ op, die nu worden erkend als een van de grootste tribute-acts in Europa

  Elk concert hebben ze samen veel plezier om de beroemde songs uit te voeren. De show bestaat uit akoestische songs zowel solo en door de volledige band met originele arrangementen van Dylan’s fantastische songs. Blowing in the Wind, The Times They are a Changing, A hard Rain’s A-Gonna Fall, Desolation Row en Like a Rolling Stone, Chimes of Freedow, Mr Tamborine Man, Tangled Up in Blue  komen voorbij. Beleef Dylan’s muziek met goede rock & roll, blues, folk, country en jazz.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.