Home / Nieuws / FOTO’S | Remwegdemonstratie in Raalte

FOTO’S | Remwegdemonstratie in Raalte

RAALTE – Een bewonersgroep van de Ceintuurbaan in Raalte heeft samen met Veilig Verkeer Nederland een remwegdemonstratie georganiseerd. Hiermee willen de bewoners aandacht vragen voor de verkeersveiligheid in hun straat.

Foto’s: Arnold Roolvink

“We zijn door de gemeente Raalte serieus genomen en geholpen door VVN. Nu nog afwachten of de snelheid op de Ceintuurbaan als onderwerp hoog op de verkeersagenda komt te staan. De verkeersagenda wordt 4 april besproken in de raad”, vertelde bewoner Thomas Klunder eerder.

 

Lees ook

Explosie in Schalkhaar: politie gaat uit van aanslag

SCHALKHAAR – Schalkhaar werd dinsdagochtend opgeschrikt door een flinke knal bij een woning op de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.