Fonds voor Ons wil het verschil maken in de gemeente Raalte

Op symbolische wijze werd op vrijdagavond het nieuwe spandoek van het ‘Fonds van Ons’ bekendgemaakt. Burgemeester Martijn Dadema en wethouder Gerria Toeter knipte het oude spandoek, met daarop alleen de namen van de dorpen Heino, Lierderholthuis en Laag Zuthem, door. Het Fonds voor Ons, dat mensen met acute financiële nood helpt, wil ook inwoners van de overige kernen ondersteunen.

“Fonds voor Ons richt zich op mensen die ondanks alle bestaande voorzieningen toch in een situatie terecht zijn gekomen, waardoor acute financiële noodhulp gewenst is. Het fonds staat voor laagdrempeligheid, snelle besluitvorming en korte lijnen met andere hulpverlenende instanties binnen het sociale domein”, zegt Erik Feijen

“Fonds voor Ons heeft haar nut en de noodzaak bewezen in Heino, Lierderholthuis en Laag Zuthem en hoopt nu ook het verschil te kunnen maken in Raalte en haar buurtdorpen.” Inwoners van de gemeente Raalte die meer willen weten over het fonds kunnen kijken op staging2.fondsvoorons.nl. Donateurs kunnen zich eveneens melden op de site.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.