Home / Sallandcentraal / FilmHuisRaalte stelt vertoning van Bohemian Rhapsody uit

FilmHuisRaalte stelt vertoning van Bohemian Rhapsody uit

RAALTE – FilmHuisRaalte heeft besloten om de eerder aangekondigde vertoning van ‘Bohemian Rhapsoyd’ op vrijdag 8 maart te verplaatsen naar zaterdag 6 april. In verband met de grote belangstelling voor de film (die recentelijk vier Oscarnominaties verzilverde) heeft de productiemaatschappij de vertoningsrechten voor de kleinere bioscopen/filmhuizen opgeschort tot 1 april. Dit betekent dat filmhuizen de film niet voor die datum mogen laten zien (op last van een boete van 2.000 euro per vertoning). Maar van uitstel komt in dit geval dus geen afstel. Op 6 april is de film (alsnog) te zien in het Annahuis. Bohemian Rhapsody handelt over de carrière van Freddie Mercury, leadzanger van Queen. De film documenteert de opkomst van Queen, vanaf de oprichting van de band tot het legendarische concert dat de band in 1985 gaf op Live Aid. Aanvang is om 20.00 uur. Kaarten (à 7 euro) zijn verkrijgbaar bij de Parabool of via www.filmhuisraalte.nl of info@filmhuisraalte.nl.

Lees ook

Gemeente Raalte helpt schulden zo snel mogelijk aan te pakken

RAALTE – De gemeente Raalte gaat samenwerken met meer partijen om zo snel mogelijk in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.