Familie Van Rossum stopt met winkel in Raalte

RAALTE – Na zo’n negentig jaar stopt de familie Van Rossum over enkele maanden met haar winkel in Raalte.

De winkel startte ooit aan de Marktstraat en verhuisde in 1958 naar het huidige pand aan de Herenstraat. Daar verkoopt de familie, inmiddels de derde generatie, (woon)decoratie en artikelen voor op tafel en in de keuken.

“We hebben dat altijd met veel plezier gedaan”, laat de familie weten. “We hebben van generatie op generatie een leuke klantenkring opgebouwd. Maar de tijden en het bestedingspatroon zijn veranderd. Dat heeft ons mede doen beslissen om te stoppen. Dat werd nog eens versneld toen we een geschikte huurder vonden.”

De winkel mag overigens niet verward worden met Loodgietersbedrijf Van Rossum. Dat blijft gewoon bestaan. Cadeaubonnen voor de winkel zijn inwisselbaar tot eind april. “Maar we blijven nog wel een paar maanden open. De opheffingsuitverkoop is al gestart, dus er zijn volop leuke aanbiedingen.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.