Home / Sallandcentraal / Expositie Sjoerdtje Hak en cursisten in Holstohus

Expositie Sjoerdtje Hak en cursisten in Holstohus

OLST – Sjoerdtje Hak en haar cursisten exposeren van zaterdag 16 maart tot en met zaterdag 11 mei een selectie van hun werk in het Holstohus. Sjoerdtje schildert weidse landschappen met grote luchten in aquarel en olieverf. De liefde voor de landschappen brengt ze over op haar aquarelcursisten in Zwolle. In overleg worden onderwerpen gekozen en uitgewerkt om deze op persoonlijke wijze te verbeelden. Behalve techniek leert Sjoerdtje vooral met oog en hart naar het landschap te kijken. Voor verdere informatie: www.sjoerdtjehak.nl.

Lees ook

Inloopspreekuren voor reizen met OV weer opgestart

REGIO – De OV-ambassadeurs starten weer met inloopspreekuren voor 55-plussers die meer willen weten over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.