Een sterrenregen in het HOFtheater

Het Groot Niet Te Vermijden opent op vrijdag 8 maart het theaterweekend: een combinatie van muziek om naar te kijken en theater om op te dansen. Zaterdag 9 maart staat in het teken van het fascinerende universum, met voor de liefhebber een theaterdiner van Joop van den Enk vooraf en sterren kijken achteraf. Leoni Jansen & Govert Schilling zijn de gastvrouw en -heer van die avond. Het weekend wordt op zondag 10 maart afgesloten in het muziekcafé met de frisse energie van theatertweeling Clean Pete.

Het groot niet te vermijden | The Inevitables
In The Inevitables nemen vijf heldhaftige multi-instrumentalisten het publiek mee op bliksembezoek langs alle muzikale uithoeken van de wereld. Elk genre waar zij zich aan wagen wordt gebracht met een indrukwekkend muzikaal vakmanschap om vervolgens net zo makkelijk weer kapot gemaakt te worden met één van hun hilarische en onnavolgbare persiflages.

Er zijn nog kaarten beschikbaar voor Het Groot Niet Te Vermijden op vrijdag 8 maart, 20.15 uur in het HOFtheater. Kaarten kosten € 25,00 per stuk.

Leoni Jansen & Govert Schilling | Starry, Starry Night
Leoni Jansen en Govert Schilling ontmoetten elkaar via Twitter. Al gauw bleek dat ze de liefde voor de sterren en muziek delen. Wat nou als ze daar samen eens een voorstelling over zouden maken? De kennis en vertelkunst van Govert, gecombineerd met de muziek van Leoni. Een theatercollege met muziek waarin fascinerende verhalen over het universum worden afgewisseld met sfeervolle liedjes over de nachtelijke sterrenhemel. Een programma over sterren en planeten, over ruimte en tijd, over oneindig ver weg en heel dichtbij, over geboorte, liefde en dood, over de knal in het heelal en de muziek van onze aarde.

Deze avond is ook de waarneemgroep van Weer – en Sterrenkundevereniging Thales te Zwolle aanwezig met hun sterrenkijkers. De hemellichamen (de maan, sterren en planeten) kunnen dan worden bekeken (als er een heldere hemel is) met de telescoop.

Er zijn nog kaarten beschikbaar voor Leoni Jansen & Govert Schilling, 20.15 uur in het HOFtheater. Kaarten kosten € 21.50 per stuk.

Clean Pete | Afblijven
Clean Pete is een Nederlands popduo bestaande uit cello, gitaar en tweestemmige zang van Loes en Renée Wijnhoven. Vervlochten samenspel en samenzang zoals alleen verweven genen die kunnen brengen. Clean Pete zijn tweelingzussen die net zo on-inwisselbaar als verwisselbaar zijn. Ze zingen liedjes die zonder blikken en blozen je hart ondersteboven hangen. Zoals alle fundamentele dingen in het leven komen hun liedjes in prachtige dualiteit: koesteren en van je afbijten, afblijven en hier komen, ijdelheid en jongens-nijd, naar buiten kijken en lekker binnen blijven.

Er zijn nog kaarten beschikbaar voor Clean Pete in het muziekcafé van zondag 10 maart, 15.00 uur in het HOFtheater. Kaarten kosten € 12,50 per stuk.

Kaartverkoop
Kaarten zijn te bestellen via de kassa van het HOFtheater (0572-361361) of via staging2.HOFtheater.nl. De kassa is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 13.00 uur en vanaf een uur voor aanvang van een voorstelling. Kijk voor meer informatie op staging2.HOFtheater.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.