Dynamite Blues Band op pre-party Ribs & Blues bij Tivoli in Raalte

RAALTE – Het grootste gratis bluesfestival van Nederland gaat met Pinksteren weer van start in het centrum van Raalte. Een voorproefje wordt traditioneel gegeven tijdens de pre-party van het festival. Die gaat op zondag 31 maart weer plaatsvinden in en om Taveerne Tivoli in Raalte.

Op het programma staan als vanouds de vaste Ribs & Blues-items. Voorzitter Ton Groot Beumer presenteert het laatste nieuws van het evenement en zal ook bekendmaken wie drie dagen lang als Sheriff van Ribs & Blues 2019 een bevoorrechte status krijgt. Uiteraard zal ook de muziek niet ontbreken. Als het weer het toelaat wordt het podium opgesteld in de tuin van Tivoli en kunnen de bezoekers onder een lentezonnetje genieten van een biertje, barbecue en natuurlijk blues. Dit jaar geeft de Dynamite Blues Band een optreden.

In 2014 nam de band haar debuutalbum ‘Shakedown & Boogie’ op in de Amsterdamse IJland-studio. Een nieuw hoofdstuk volgde in 2016 met het tweede studio-album ‘Kill Me With Your Love’.

De pre-party van Ribs & Blues is op zondag 31 maart om 15.00 in Tivoli in Raalte. De entree is gratis. Kijk voor meer informatie op staging2.ribsenblues.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.