Drukte bij viering Internationale Vrouwendag in Holstohus

OLST – De viering van de Internationale Vrouwendag in het Holstohus in Olst trok afgelopen vrijdag ruim 150 bezoeksters. Zij kregen een programma aangeboden vol workshops en muziek. Daarnaast werden ook de winnaressen van de korte verhalenwedstrijd die was uitgezet ter ere van de Internationale Vrouwendag bekend gemaakt. De eerste prijs ging naar Anja Elshof, de tweede prijs naar Susanne van den Buijs en de derde prijs naar Guusta Zuurbier. Alle prijswinnaars krijgen een 3-delige schrijfworkshop aangeboden die wordt verzorgd door Susanne van der Wouden. Binnenkort volgt een E-boek van alle ingezonden verhalen en interviews met lokale heldinnen. Het programma werd afgesloten met een optreden van de vrouwenband Femmes. Foto: Annet van Raalten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.