Dressuurwedstrijd in manege Bartels Mariënheem

MARIËNHEEM – RV De Heemruiters en Stal de Tuinhoeve organiseren samen een dressuurwedstrijd voor koudbloeden en Friezen bij manage Bartels in Mariënheem. “Deze wedstrijd wordt georganiseerd vanwege het vrij geringe aanbod van wedstrijden voor deze doelgroep hier in de omgeving”, laat Cynthia Krosman namens de organisatie weten.

Iedereen die lid is bij de KNHS en een koudbloed of Fries rijdt kan zich inschrijven. Tijdens deze wedstrijd kan er gestart worden in de klasse BB t/m Z2. De aanvangstijden komen op de Facebookpagina Koudbloedenwedstrijd Mariënheem.

“Mocht deze wedstrijd een succes worden, dan zijn er voornemens om aan het einde van het jaar een competitie op te zetten waarbij op verschillende locaties wedstrijden worden georganiseerd.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.