Dorpshuus Heino – Ontmoetingsavond Fonds voor Ons

HEINO – Het Fonds voor Ons houdt op 5 april een ontmoetingsavond in het Dorpshuus Heino. Hiermee hoopt het FVO bij een groter publiek bekend te worden en meer aandacht te krijgen voor hun activiteiten, om zo een grotere groep mensen te kunnen helpen. Het Fonds is twee jaar geleden opgericht als noodfonds voor mensen die acute hulp nodig hebben op financieel of materieel gebied. Het Fonds heeft inmiddels zo’n vijfentwintig gezinnen kunnen helpen. Het Fonds voor Ons heeft inmiddels haar werkgebied naar Laag-Zuthem en Lierderholthuis verbreed. De hulp kan bestaan uit het regelen van kleding en eten in gevallen van nood. Ook kan er bij het Fonds beroep worden gedaan op een geldbedrag of een geldlening. Het Fonds onderzoekt daarbij wel de financiële status van de verzoekers. Het Fonds draait op giften van ondernemers en de kerken en sponsorgelden, zo was het Fonds voor Ons een goed doel tijdens de Pompdagen. De ontmoetingsavond is opgezet door Ingrid Lubbers die met haar bedrijf ‘Ingrid Coaching, net even anders’ als sponsor verbonden is aan het noodfonds. Er zijn verschillende instanties aanwezig zoals Humanitas, Caritas en de kerken. Maar ook de stichting De Knuffelkonijntjes is van de partij. De stichting probeert met de knuffelbeesten mensen met een beperking op te vrolijken. De muzikale noot wordt verzorgd door Ellen Jannink, de zangeres uit Den Nul. Zanger Joey Woelders uit Hardenberg zingt Nederlandstalige liedjes. Aanvang 19.00 uur en de entree is gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.