Home / Sallandcentraal / Dorpshuus Heino: Lezing: “Wat zegt ie dan?”

Dorpshuus Heino: Lezing: “Wat zegt ie dan?”

HEINO – Op woensdag 27 maart is er een lezing over het gedrag van honden in het dorpshuus te Heino. Interessant voor iedereen die wil weten wat zijn of haar hond wil zeggen. Gecertificeerd hondengedragsdeskundige Fieke Offringa en eigenaar van hondenschool FO vertelt er alles over. Onderwerpen die besproken worden zijn: signalen van stress, opvoeding, angst, agressie, rust en veiligheid. Aanvang 19.30 uur, de toegang is gratis. Een bijdrage voor Animal Care España (ACE) wordt op prijs gesteld.

Lees ook

Drie Raaltenaren vast na tonen nepwapen bij de Leeren Lampe

RAALTE – Bij de Leeren Lampe in Raalte zijn in de nacht van zondag op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.