Dialectfestival bij RTV Oost

HENGELO – RTV Oost houdt op zondag 31 maart een Dialectfestival vol met cabaret en muziek in het Nedersaksisch. Dit ter afsluiting van Maart Dialectmaand. De deuren van de studio in Hengelo gaan om 13.00 uur open, iedereen is welkom, de toegang is gratis.

Te gast zijn Bert Eeftink & Paul Schabbink, Höllenboer, Frank Droste, Edwin van Hoevelaak, Jan Riesewijk en Tweeduuster. Als klap op de vuurpijl geven De Heinoos een foyerconcert. Natuurlijk is er ook aan de innerlijke mens gedacht. Bezoek de proeverij van streekgerechten met kaas van De Heileuver uit Dalmsholte, gerookte producten uit Marle, ijs van ’t Loaboerke uit De Lutte en mosterd en delicatessen uit Heeten. Kleine dialectfans kunnen zich net als een echte tv-ster laten schminken, springen op het springkussen of filmpjes kijken in de dialectbioscoop. Ook is er een klein informatiemarkt. De bezoekers mogen ook een kijkje nemen achter de schermen nemen in de tv- en radiostudio’s en bij de nieuwsredactie. Het Dialectfestival duurt van 13.00 tot 17.00 uur. De toegang is gratis. De studio’s van RTV Oost zijn te vinden aan de Hazenweg 25 in Hengelo.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.