Dialecten Wandeltocht vanuit Olst

OLST – Wandelvereniging Olst presenteert op zondag 31 maart de jaarlijkse Dialecten Wandeltocht. Deze tocht wordt georganiseerd in samenwerking met de Dialectkring. Er zijn routes uitgezet van 10 km, 15 km, 20 km en 30 km. De deelnemers lopen door de bosrijke omgeving van Olst, Eikelhof, Boskamp en de Haere. Bij rustplek De Ganzerik staat een groep die ouderwetse liedjes in het dialect ten gehore brengt en verhaaltjes vertelt. Ook de routebeschrijvingen zijn geschreven in de streektaal. Startlocatie is Sportcafé de Hooiberg in Olst. Starten aan de 10 km kan tussen 10.00 en 13.00 uur; aan de 15 km tussen 9.00 en 12.00 uur; aan de 20 km tussen 9.00 en 11.00 uur en aan de 30 km tussen 9.00 en 10.00 uur. De deelnamekosten bedragen 4 euro (leden van de KWBN 3 euro; leden van de Wandelvereniging Olst gratis). Zie verder wandelverenigingolst.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.