Derde editie Blacklight Volleybaltoernooi

OLST – Zaterdag 20 april organiseert Volleybalvereniging De Hooiberg de derde editie van het Blacklight Volleybaltoernooi. Een sportief en gezellig evenement voor jong en oud. In de ochtend vindt het jeugdtoernooi plaats. Uitgedost in fluorescerende kleding gaan zij in het donker de strijd met elkaar aan. ’s Middags betreden de volwassenenteams het speelveld. De dag wordt afgesloten met een gezellig feest in het onlangs nieuw geopende Sportcafé de Hooiberg. Voor deelname aan het toernooi zijn nog enkele plekken beschikbaar. Teams die het aandurven, vinden op de website meer informatie en de mogelijkheid om zich op te geven. Opgeven kan tot 1 april via staging2.vvdehooiberg.nl/blacklighttoernooi

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.