DeBuut in de ban van de bij

RAALTE – Buurtcentrum de Buut presenteert de komende maand drie informatieve avonden over bijen. Tijdens de eerste avond op dinsdag 2 april is Sigis Sparenberg te gast. Deze imker neemt de bezoekers mee in de wereld van de bijen. Aanvang is om 19.30 uur. Een week later, op 9 april vanaf 19.30 uur vertelt Jaap Tijs aan de bezoekers hoe ze hun tuin bij-vriendelijk kunnen maken. Op dinsdagavond 16 april mogen de aanwezigen vanaf 19.00 uur zelf met bijenproducten een handcrème of lippenbalsem maken. Voor de eerste twee avonden bedraagt de toegang 5 euro per avond (inclusief koffie/thee). De workshopavond kost 8 euro (inclusief materialen en koffie/thee). Mensen die alle drie avonden willen komen, krijgen iets korting en betalen 17 euro. Opgeven kan tot ongeveer een week van tevoren bij de gastvrouwen van DeBuut, via info@buurtcentrumdebuut.nl of tel. 088 – 6564 120.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.