De LEF loop op herhaling

RAALTE/HEINO – Na een succesvolle LEF loop vorig jaar, staat de tocht ook dit jaar weer op het programma. Op zondag 17 maart klinkt om 10.00 uur ’s ochtends het startschot voor de 5 kilometerloop en om 10.45 start de 10 kilometer. De start is vanaf Omni Mobilae aan de Berkendijk in Heino.

De route door de bossen rondom Omni Mobilae aan de Berkendijk in Heino is bijna volledig onverhard. De lopers zullen op enthousiaste wijze worden aangekondigd door de topspeaker Henk Borgmeijer.

Team Lef uit Raalte is de drijvende kracht achter deze crossloop. Team Lef is vooral bekend van het lopen van de Roparun, een estafetteloop van Parijs naar Rotterdam, waar het team al jaren aan mee doet om geld in te zamelen voor de zorg voor mensen die te maken hebben met kanker.

Sinds een aantal jaren is naast team Lef ook Stichting Lef in het leven geroepen, die dezelfde zorg op lokaal niveau mogelijk wil maken. De opbrengst van deze Lef loop is bestemd voor deze doelen. Inschrijven kan via staging2.mijninschrijving.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.