Home / Sallandcentraal / De Koning in Wijhe opent deuren

De Koning in Wijhe opent deuren

WIJHE – Op woensdag 6 maart openen de deuren van de nieuwe winkel De Koning in Wijhe. Daar verkoopt Heidy Koning chocolade, koffie- en theespecialiteiten en cadeauartikelen. Heidy combineert haar winkel met een koffie- en theecafé met ook eigengemaakte taartjes.

Haar assortiment bestaat onder andere uit het volledige aanbod van Evelief Thee (wel tachtig soorten). Deze exclusieve thee wordt geleverd in speciaal ontworpen blikken en de navulling hiervan is ook bij haar verkrijgbaar. Daarnaast biedt Heidy koffie van Mocca d’or, Lolea-sangria en likeur, bonbons uit België (veertig soorten met callabaut chocolade, ook suikervrij), Italiaanse nougat, sjaals en tassen.

“Echt een aanvulling voor Wijhe”, stelt Heidy, die afkomstig is uit Zwolle. Op jacht naar een geschikte locatie kwam ze uit bij het pand aan de Langstraat 49. “Daar werd ik helemaal verliefd op. Er is hier enige leegstand en het dorp heeft er nu een mooie winkel bij.”

De Koning is geopend op dinsdag van 10.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. De Koning is te vinden aan de Langstraat 49 in Wijhe.

Lees ook

Carolien Jonkman: Luisteren

Steeds meer mensen luisteren naar zichzelf en zijn zich bewust van wat er in hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.