Home / Salland Centraal / Cursus Klik & Tik op de tablet zonder kosten

Cursus Klik & Tik op de tablet zonder kosten

LEMELERVELD – Op vrijdagmiddag 12 april start de cursus “Klik & Tik. De tablet” Deze cursus helpt om het tablet optimaal te gebruiken. Omdat er verschillende tablets zijn, zijn er ook twee programma’s die gevolgd kunnen worden: voor de iPad en voor Android. Men wordt geholpen en begeleid bij die keuze.

De volgende onderwerpen komen aan bod: Het aan- en uitzetten, opladen, geluid regelen, ontgrendelen, vegen, toetsenbord gebruiken, naar internet gaan, websites zoeken, informatie zoeken op websites, e-mails versturen en ontvangen, foto’s en filmpjes maken en bekijken, verbinding maken met wifi en veilig werken op de tablet.

Men kan een eigen tablet meenemen. Maar er is ook een tablet beschikbaar voor degene die zelf geen tablet heeft en er misschien een wil aanschaffen. Verdere benodigdheden (zoals een werkboek) worden beschikbaar gesteld. Vanwege een unieke kans worden deze keer geen kosten in rekening gebracht. Er zijn nog drie andere bijeenkomsten gepland; vrijdag 26 april, vrijdag 10 mei en vrijdag 24 mei. Elke keer wordt gestart om 14.00 uur en een bijeenkomst duurt twee uur.

Meer informatie en aanmeldingen bij de bibliotheek in Lemelerveld of in Dalfsen: info@bibliotheekdalfsen.nl, 0529-432413 (graag ’s middags bellen)

Deze cursus wordt mogelijk gemaakt door een uniek samenwerkingsverband tussen Saam Welzijn, de Bibliotheek, Kulturhus De Mozaïek en SeniorWeb/Digitaal Meedoen Dalfsen

 

 

Lees ook

Wiegeliedjes en nachtmerries in Nicolaaskerk

WIJHE – Sinje Kiel en David van Ooijen verzorgen op zaterdag 7 augustus een concert …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.