Home / Sallandcentraal / Culturele en creatieve workshops voor kinderen

Culturele en creatieve workshops voor kinderen

RAALTE – Het HOFtheater presenteert dit voorjaar in het kader van de campagne ‘Kennismaken met Cultuur’ een uitgebreid workshop- en lessenprogramma voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Zo kunnen ze kennismaken met dance-twirl, yoga, fotografie, Legobouwkunst, kunst en techniek en piratenstunts. Verder mogen ze ook meespelen in het Yooooo Orkest en taarten bakken van klei. De workshops/lessen vinden niet alleen plaats in het HOFtheater, maar ook in De Klanken en Yogastudio Veerkracht in Raalte, Basisschool Esmoreit in Luttenberg, het Dorpshuus en de Dolfijn in Heino en MFA de Belte in Nieuw Heeten. Door middel van subsidie van de gemeente Raalte blijven de kosten laag. Het doel is dan ook het stimuleren van actieve deelname van de jeugd in de gemeente Raalte aan culturele activiteiten. Meer informatie over tijden, kosten, leeftijden en locaties is te vinden op www.hoftheater.nl. Aanmelding is mogelijk via die site.

Lees ook

Fietstocht door Duursche Waarden

DEN NUL – Staatsbosbeheer presenteert op zondag 8 augustus een fietstocht door de Duursche Waarden. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.