Cultureel Café Heino sluit seizoen af met bezoek Franeker

HEINO – Cultureel Café Heino sluit op dinsdag 2 april het seizoen af met een bezoek aan Franeker. Daar staat een stadswandeling op het programma. Tijdens deze anderhalf uur durende wandeling vertelt een gids van alles over de geschiedenis en de achtergronden van Franeker, de gebouwen en de inwoners.

Franeker is bekend als de op één na oudste universiteitsstad van Nederland (de universiteit sloot in 1811) en natuurlijk van het planetarium van Eise Eisinga. Ook niet te missen zijn het prachtige renaissancistische stadhuis, het Camminghahuis en het Sjaerdemahuis.

Vertrek is om 9.00 uur vanaf het station in Heino. De kosten voor het openbaar vervoer zijn voor ieders eigen rekening. Deelname aan de stadswandeling zelf kost 2,50 euro per persoon. Na afloop van de wandeling is er genoeg tijd om de stad verder te ontdekken. Reserveren kan per e-mail: cultureelcafeheino@bibliotheeksalland.nl of in de bibliotheek Heino.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.