Compostactie van SC Overwetering

OLST – Ook dit jaar houdt Sportclub Overwetering weer een compostactie. Naast compost kan men ook potgrond, koemest of kippenmestkorrels bestellen. Huis aan huis in Olst is hiervoor een flyer bezorgd. Tevens is het vanaf dit jaar mogelijk om een bestelling te plaatsen via staging2.overwetering.nl. Telefonisch bestellen kan bij Mark van Gurp (06-46213393) of Gerrit Krijt (06-22739662) of via een mailtje naar compostactie@overwetering.nl. Betalen via een bankoverschrijving heeft de voorkeur: NL34RABO0348751206 (tnv G. Krijt met vermelding van straatnaam en huisnummer). Bestellingen worden op zaterdag 16 maart thuis bezorgd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.