Home / Sallandcentraal / Compostactie van SC Overwetering

Compostactie van SC Overwetering

OLST – Ook dit jaar houdt Sportclub Overwetering weer een compostactie. Naast compost kan men ook potgrond, koemest of kippenmestkorrels bestellen. Huis aan huis in Olst is hiervoor een flyer bezorgd. Tevens is het vanaf dit jaar mogelijk om een bestelling te plaatsen via www.overwetering.nl. Telefonisch bestellen kan bij Mark van Gurp (06-46213393) of Gerrit Krijt (06-22739662) of via een mailtje naar compostactie@overwetering.nl. Betalen via een bankoverschrijving heeft de voorkeur: NL34RABO0348751206 (tnv G. Krijt met vermelding van straatnaam en huisnummer). Bestellingen worden op zaterdag 16 maart thuis bezorgd.

Lees ook

Expositie Suzan Donker in Wijhe

WIJHE – Suzan Donker exposeert tot 31 juli een selectie van haar werk bij Galerie …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.