Home / Algemeen / College B&W Olst-Wijhe op bezoek in Olst

College B&W Olst-Wijhe op bezoek in Olst

OLST – Tijdens het jaarlijkse kernbezoek gaan burgemeester en wethouders in gesprek met de inwoners van Olst. Er wordt o.a. gesproken over de maatregelen die worden genomen voor het verkeer, de mogelijke samenvoeging en verplaatsing van scholen en de woningbouw op het Abersonterrein. Vertegenwoordigers van het maatschappelijke initiatief ‘Buurkracht’ komen vertellen over energiebesparing in de gemeente.

Buurkracht is een maatschappelijk initiatief, gesteund door gemeente en provincies. Het wil het regelen van zonnepanelen of het nemen van isolerende maatregelen makkelijker maken. Een inwoner uit Wesepe vertelt tijdens het kernbezoek over zijn ervaringen met Buurkracht.

Tijdens het kernenbezoek is er voldoende tijd om vragen te stellen aan het college van burgemeester en wethouders. Iedereen is welkom in de serre van het Bakhuus aan de Aaldert Geertsstraat 42. Het programma start om 20.00 uur.

Lees ook

Lezing in Langhuus over stoomhoutzagerij

WIJHE – Stichting Wilpsche Stoomhoutzagerij Wilpsche Dijk verzorgt op dinsdag 28 september een lezing in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.