College B&W Olst-Wijhe op bezoek in Olst

OLST – Tijdens het jaarlijkse kernbezoek gaan burgemeester en wethouders in gesprek met de inwoners van Olst. Er wordt o.a. gesproken over de maatregelen die worden genomen voor het verkeer, de mogelijke samenvoeging en verplaatsing van scholen en de woningbouw op het Abersonterrein. Vertegenwoordigers van het maatschappelijke initiatief ‘Buurkracht’ komen vertellen over energiebesparing in de gemeente.

Buurkracht is een maatschappelijk initiatief, gesteund door gemeente en provincies. Het wil het regelen van zonnepanelen of het nemen van isolerende maatregelen makkelijker maken. Een inwoner uit Wesepe vertelt tijdens het kernbezoek over zijn ervaringen met Buurkracht.

Tijdens het kernenbezoek is er voldoende tijd om vragen te stellen aan het college van burgemeester en wethouders. Iedereen is welkom in de serre van het Bakhuus aan de Aaldert Geertsstraat 42. Het programma start om 20.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.