Clean Sweeps bij Baankampioenschap Deventer

DEVENTER – Wat de Nederlandse schaatsers internationaal wel eens lukt, kregen schaatsers van de Stokvisdennen afgelopen zondag op De Scheg in Deventer ook voor elkaar: twee oranje clean sweeps. Bij het baankampioenschap schaatsten dertien blauw-oranje junioren een 500 en 1000 meter. Zwollenaar en A-junior Igor Vunderink stond bij de oudste categorie tussen neo-senior Hermen Velthuis en leeftijdgenoot Sybren Kemper, beiden uit Raalte. Vunderink schaatste daarbij een persoonlijk record van 1:26,19 op de 1000. Bij de B-junioren eindigde Mees Hulst uit Dalfsen op 1, Joost Dekkers uit Zwolle op 2 en Niels Meijer, ook een Zwollenaar, op 3. Stan Kleinlugtenbeld uit Dalfsen werd 5e. Hier een pr van 1:23,49 op de 1000 voor Dekkers. Loek van Vilsteren uit Zwolle behaalde het zilver bij de C-junioren, Joris Jansen uit Raalte werd 7e met een pr van 1:41,89 en Kelvin Seine uit Zwolle eindigde als 10e. Bo Meijer uit Zwolle werd hier 4e en Mendy Pasman uit Vinkenbuurt 9e. Marit Bouwman uit Ommen reed een pr van 1:02.04 op de 500, maar viel helaas op de 1000.
Foto’s Pascale van Leeuwen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.