Home / Nieuws / Clean Sweeps bij Baankampioenschap Deventer

Clean Sweeps bij Baankampioenschap Deventer

DEVENTER – Wat de Nederlandse schaatsers internationaal wel eens lukt, kregen schaatsers van de Stokvisdennen afgelopen zondag op De Scheg in Deventer ook voor elkaar: twee oranje clean sweeps. Bij het baankampioenschap schaatsten dertien blauw-oranje junioren een 500 en 1000 meter. Zwollenaar en A-junior Igor Vunderink stond bij de oudste categorie tussen neo-senior Hermen Velthuis en leeftijdgenoot Sybren Kemper, beiden uit Raalte. Vunderink schaatste daarbij een persoonlijk record van 1:26,19 op de 1000. Bij de B-junioren eindigde Mees Hulst uit Dalfsen op 1, Joost Dekkers uit Zwolle op 2 en Niels Meijer, ook een Zwollenaar, op 3. Stan Kleinlugtenbeld uit Dalfsen werd 5e. Hier een pr van 1:23,49 op de 1000 voor Dekkers. Loek van Vilsteren uit Zwolle behaalde het zilver bij de C-junioren, Joris Jansen uit Raalte werd 7e met een pr van 1:41,89 en Kelvin Seine uit Zwolle eindigde als 10e. Bo Meijer uit Zwolle werd hier 4e en Mendy Pasman uit Vinkenbuurt 9e. Marit Bouwman uit Ommen reed een pr van 1:02.04 op de 500, maar viel helaas op de 1000.
Foto’s Pascale van Leeuwen

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.