Chocolade maken in een oude Sallandse boerderij

Marjoleine Vullings geeft in een sfeervolle keuken van een oude Sallandse boerderij een workshop ‘chocolade maken’. Op woensdagavond 13 maart leer je zelf hoe je overheerlijke chocolade maakt. Aan het einde van de avond ga je met een bonbondoos onder de arm naar huis. Uiteraard met een recept, zodat je het thuis nogmaals kunt bereiden.

De workshop op woensdag 13 maart begint om 19.15 en duurt tot 22.00. De kosten bedragen 40,- per persoon. Er kunnen vier tot zeven mensen deelnemen. De workshop vindt plaats in Raalte. Neem contact op met Marjoleine via chocoliefje@hotmail.com voor het adres en de eventuele mogelijkheden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.