BurgerBelangen geeft een rondje

RAALTE- Onder het motto ‘wij geven een rondje’ biedt BurgerBelangen inwoners de gelegenheid om actief mee te denken over de Hulpverlening aan mensen met schulden’. Op dit moment werkt Raalte aan herziening van de lokale schulddienstverlening. Dit gaat leiden tot vaststelling van nieuw beleid tijdens de raadsvergadering in juli van dit jaar.
Door een ‘rondje mee te draaien’ met fractie krijgt men een beeld van wat de keuzemogelijkheden zijn, welke afwegingen worden gemaakt, door wie en uiteindelijk hoe de dienstverlening aan mensen met schulden er de komende jaren uitziet. Wie belangstelling heeft voor dit kijkje in de keuken van de lokale politiek kan een mail sturen naar fractie@burgerbelangenraalte.nl.
Het project ‘’Wij geven een rondje’ is een nieuw initiatief van BurgerBelangen, om inwoners te betrekken bij keuzes die de gemeente moet maken. “We merken vaak dat inwoners moeite hebben met de stroperige en ingewikkelde procedures, en die zie je in de politiek nogal eens ziet. Daar staat tegenover dat men vaak wél veel kennis, ervaring én een mening heeft over een speciaal onderwerp en dan wél enthousiast is. We maken graag gebruik van deze betrokkenheid, door rond dat specifieke onderwerp een rondje mee te laten draaien”, zo licht de fractie toe.
”Elke rondje begint met een persoonlijk gesprek met de fractiespecialist, waarin uitleg wordt gegeven over de stand van zaken rond het betreffende onderwerp. We sluiten het rondje telkens luchtig af met een echt rondje van ons”.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.