Boomfeestdag in Raalte: wethouder Jacques van Loevezijn plant met leerlingen vier bomen aan de Monumentstraat

RAALTE – Op de tweede woensdag van de maand wordt jaarlijks de ‘Boomfeestdag’ gevierd. Het doel van deze dag is om kinderen kennis en waardering bij te brengen over groen in hun leefomgeving. Samen met leerlingen van basisschool De Horizon in Raalte heeft wethouder Jacques van Loevezijn vier bomen aan de Monumentstraat geplant.

Voorafgaand aan het planten van de bomen kregen de leerlingen een les over het belang van bomen. De les werd gegeven door vrijwilligers van de verenging Groei & Bloei Salland. Na afloop ontvingen de leerlingen een oorkonde van de vereniging. De oorkondes werden overhandigd door de wethouder.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.