Home / Sallandcentraal / Blauwvinger pakt Salland Cup

Blauwvinger pakt Salland Cup

RAALTE – Een team van de Zwolse badmintonclub BC Blauwvinger heeft vorig weekend het jaarlijkse badmintontoernooi om de Salland Cup in sporthal Tijenraan in Raalte gewonnen. Dit toernooi wordt georganiseerd door de Raalter Badmintonclub Kwiek. 21 teams streden de gehele dag om de hoogste eer. BC Blauwvinger was met zeven teams vertegenwoordigd (allemaal op de foto). De deelnemers kwamen vanuit heel Overijssel. Met het weerzien van oude bekenden en het ontmoeten van nieuwe badmintonliefhebbers zorgt het toernooi voor een goede balans tussen fysieke inspanning en gezelligheid.

Lees ook

Sintkoopzondag in centrum Raalte

RAALTE – Het ROV presenteert op 24 november weer een koopzondag in het centrum van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.