Bijeenkomst ZP Raalte ‘Sta jij bij je doelgroep op de radar?’

  RAALTE – Op donderdagavond 11 april organiseert ZP Raalte, het netwerk voor zelfstandige professionals in Raalte, de netwerkbijeenkomst ‘Sta jij bij je doelgroep op de radar?’ over media en marketing. ZP Raalte gaat daarvoor op bezoek bij een van haar leden: N35 Media in Heino.

  N35 Media van Martijn Jansman, fuseerde vorig jaar met Eyecatcher Communicatie van Rudi Buitenkamp. Tijdens de bijeenkomst geven Martijn en Rudi adviezen en praktische tips om  bij de doelgroep op de radar te komen. Deelnemers die feedback op hun reclame-uitingen, website, advertentie of persbericht willen, kunnen deze voor 9 april naar martijn@n35.nl sturen. Martijn en Rudi geven dan op 11 april feedback hierop.

  Zelfstandige professionals en andere geïnteresseerden zijn vanaf 19.15 uur van harte welkom bij N35 aan Paalweg 5 in Heino (naast Boni Heino). Na de bijeenkomst is er uiteraard volop mogelijkheid om in ongedwongen sfeer andere ondernemers te ontmoeten tijdens de netwerkborrel. Deze bijeenkomst is gratis. Deelnemers kunnen zich opgeven bij info@zpraalte.nl

  Voor meer informatie of lidmaatschap: staging2.zpraalte.nl of info@zpraalte.nl

   

   

   

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.