Bijeenkomst over het Zorgkantoor

RAALTE – Vanuit mantelzorg Raalte organiseren Carinova en Evenmens in samenwerking met het zorgkantoor Midden IJssel, op dinsdag 26 maart een bijeenkomst van 19.30 tot 21.00. Er wordt informatie gegeven over het Zorgkantoor en er is voldoende ruimte om vragen te stellen. Sommige mantelzorgers hebben er veel mee te maken, anderen niet of nog niet. Veel mensen weten niet precies wat het zorgkantoor kan betekenen en welke mogelijkheden voor langdurige zorg er zijn. Om (in de toekomst) de juiste beslissing te kunnen maken, is het belangrijk om goed geïnformeerd te zijn. Aan deze avond zijn geen kosten verbonden, maar aanmelden is noodzakelijk. En vol is vol!
Aanmelden kan tot 14 maart via steunpuntmantelzorg@carinova.nl of 0570-518185/06-19608549
De bijeenkomst vindt plaats in het Centraal Hart, Jan van Arkelstraat 15, Raalte

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.