Bezwaren Wvg Heino onontvankelijk of ongegrond

RAALTE – Het Raalter college van B&W wil na advies van de commissie bezwaarschriften, drie bezwaren naar aanleiding van de vestiging van de Wet Voorkeursrecht Gemeenten op gronden in Heino, onontvankelijk verklaren. Een vierde bezwaar was wel ontvankelijk, maar is volgens de commissie ongegrond. De raad moet nog wel beslissen. De eerste drie bezwaren waren afkomstig van omwonenden. Op basis van de Wvg kunnen zij echter geen bezwaar maken. Dat mogen alleen grondeigenaren. Pas als de betrokken gronden ook daadwerkelijk voor woningbouw worden gebruikt, zijn ze formeel belanghebbende en kunnen ze een bezwaar indienen. Het vierde bezwaar was afkomstig van een betrokken grondeigenaar (Molenweg 2b) die zijn grond niet wil verkopen. Zijn bezwaren worden echter als ongegrond aangemerkt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.