Home / Algemeen / Beweeginstuiven in Tijenraan en Kwintijn op stakingsdag onderwijs

Beweeginstuiven in Tijenraan en Kwintijn op stakingsdag onderwijs

RAALTE – Een aantal scholen zijn bij de volgende stakingsdag op vrijdag 15 maart gesloten. Voor de kinderen die geen les hebben, organiseren Sportbedrijf Raalte en Sport BSO InOranje beweeginstuiven in sportcentrum Tijenraan en spelzaal Kwintijn.

Tussen 9:00-10:00 uur kunnen de kleuters komen klimmen, klauteren en dansen in sportcentrum Tijenraan. Van 10:30-12:00 uur is het in Tijenraan de beurt aan de leerlingen uit groep 3, 4 en 5. Zij kunnen dan meedoen met lasergamen, 10 tellen in de rimboe en verschillende bootcamp activiteiten. Deze activiteiten worden ook voor de leerlingen uit groep 6, 7 en 8 aangeboden: zij zijn van 13.00-14:30 uur welkom in spelzaal Kwintijn, waar voor hen een instuif georganiseerd wordt.

Alle drie de instuiven zijn gratis toegankelijk en opgave is niet nodig.

Lees ook

Mooie opbrengst Lionsclub Raalte voor Strijd van Salland

RAALTE – Lionsclub Raalte heeft 14.370 euro overhandigd aan de Strijd van Salland. De serviceclub …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.