Home / Sallandcentraal / Beurs ‘In Balans met Stress’ in Reimink

Beurs ‘In Balans met Stress’ in Reimink

LEMELERVELD – In Zaal Reimink in Lemelerveld vindt op dinsdag 2 april de beurs ‘In Balans met Stress’ plaats. Diverse therapeuten uit Lemelerveld en omstreken presenteren zich. Het gaat om Praktijk Waardevol (Ria Veltmaat), Rondom de Dood (Hilde Haarman-Leurink), Praktijk Mamita (Annemarie Waaijerink), Praktijk Namasté (Rita van Tolij), Praktijk WegWijs (Lianne Frericks), Natuurlijk Eten (Edith Dijk), Praktijk Colibre (Jolanda Ramerman) en Cranio Sacraal Therapie (Angela Velthuis). De beurs duurt van 19.00 tot 21.30 uur. De entree is gratis.

Lees ook

Zuiveringsproces van rioolwater in Raalte hersteld

ZWOLLE/RAALTE – Uit analyses van het rioolwater uit de zuiveringsinstallatie van Raalte blijkt dat het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.