Belastingaangiftedag in bibliotheek Olst

OLST – Bibliotheek Salland houdt op vrijdag 22 maart een belastingaangiftedag in de bibliotheek in Olst. De sociaal raadslieden van Financiën de Baas zitten van 9.00-11.30 uur en van 13.00-15.30 uur klaar om vragen te beantwoorden, tips te geven en gericht te helpen met de aangifte inkomstenbelasting over het belastingjaar 2018. Deelname is gratis. In elk geval meenemen: DigiD, jaaropgave en legitimatiebewijs.

De belastingaangifte is een jaarlijks klusje om tegen op te zien. En het is voor lang niet iedereen gemakkelijk om een juiste, volledig ingevulde aangifte op te sturen. Daarom heeft de Bibliotheek met de Belastingdienst afgesproken om mensen te ondersteunen bij de aangifte. Wie zichzelf wel redt, maar geen computer met internet ter beschikking heeft, kan daarvoor op elk moment terecht in elke Bibliotheek. En op vrijdag 22 maart helpt Financiën de Baas iedereen die dat wil met zijn of haar aangifte inkomstenbelasting.
Deelnemers kunnen als voorbereiding van Financiën de Baas een meeneemlijst krijgen. Hierop staan alle gegevens en documenten die ze nodig zouden kunnen hebben om de aangifte zo goed en zo gunstig mogelijk in te vullen. Deze lijsten zijn te krijgen tijdens het inloopspreekuur van Financiën de Baas, op vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur in het Holstohus in Olst. Bellen mag ook: 0570-547350. Belangrijk: een DigiD is noodzakelijk. Wie deze nog niet heeft, kan bij Financiën de Baas terecht voor hulp bij het aanvragen. Financiën de Baas is een samenwerking tussen De Kern maatschappelijke dienstverlening (de sociaal raadslieden en de Formulierenbrigade) en de Thuisadministratie van Ut Huus.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.