Badmintonspelers actief in Tijenraan

RAALTE – Zaterdag 16 maart vond voor de 39e keer het jaarlijkse badmintontoernooi plaats in sporthal Tijenraan. Dit toernooi werd georganiseerd door de Raalter Badmintonclub Kwiek. Er werd door 21 teams de gehele dag gestreden om de felbegeerde ‘Salland Cup’. De deelnemers kwamen vanuit heel Overijssel hiervoor naar Raalte. Met het weerzien van oude bekenden en het ontmoeten van nieuwe badmintonliefhebbers binnen de regio, zorgde het toernooi voor een goede balans tussen fysieke inspanning en gezelligheid. Een geslaagd toernooi waarbij dit jaar de Zwolse club BC Blauwvinger met de eer ging strijken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.