Home / Sallandcentraal / Avond Vrouwen van Nu Wijhe over tempeltocht

Avond Vrouwen van Nu Wijhe over tempeltocht

WIJHE – Vrouwen van Nu Wijhe houdt op woensdagavond 13 maart een thema-avond in de zaal van Bij Ons (de vroegere Longhorn) over ‘de 88 tempeltocht’. Dat is een unieke pelgrimstocht op het eiland Shikoku in Japan. Cees en Aly Wagenvoorde uit Delden hebben in 2013 een deel van deze eeuwenoude tempeltocht afgelegd. Ze vertellen hier tijdens de avond over. Aanvang is om 19.45 uur. De zaal is geopend vanaf 19.15 uur. Iedereen (ook niet-leden) is welkom. Zie verder www.vrouwenvannu.nl/wijhe.

Lees ook

Wiegeliedjes en nachtmerries in Nicolaaskerk

WIJHE – Sinje Kiel en David van Ooijen verzorgen op zaterdag 7 augustus een concert …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.