Auto op de kop na eenzijdig ongeval bij Lemele

  Bij een eenzijdig ongeval vannacht is een auto op de kop op de Lemelerweg beland. De auto raakte daarbij zwaar beschadigd. De bestuurster had kennelijk een engeltje op haar schouder, want ze kwam ongedeerd uit het voertuig.

  Dat meldt RTV Oost.

  Het ongeluk gebeurde rond tien voor één vannacht bij Lemele. Door nog onbekende oorzaak raakte de auto in de slip en botste tegen een boom naast de weg. De auto is uiteindelijk ondersteboven op de weg beland.

  De automobiliste is door ambulancepersoneel nagekeken, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De auto is door een bergingsbedrijf weggesleept.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.